CNN-journalist kalte israelsk gruppe for «avskum»

Ble fjernet fra Gaza-dekningen.

FLYTTET:  Diana Magnay raporterte fra Gaza torsdag kveld. Nå er hun flyttet over til Moskva, etter å ha lagt ut en melding på Twitter. Foto: Youtube
FLYTTET: Diana Magnay raporterte fra Gaza torsdag kveld. Nå er hun flyttet over til Moskva, etter å ha lagt ut en melding på Twitter. Foto: Youtube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): CNN-journalisten Diana Magnay var i Gaza for å rapportere om de israelske angrepene.

Fjernet fra dekningen Nå har CNN fjernet henne fra dekningen av konflikten, på grunn av en twittermelding. Det skriver Huffington Post.

- Israelere på fjellet over Sderot jubler for bombene som lander på Gaza. De truer med å ødelegge bilen vår om jeg sier noe feil. Avskum., skrev Magnay i en twittermelding torsdag ettermiddag.

Hun slettet meldingen like etterpå, men flere hadde allerede rukket å dele den videre. CNN fulgte opp med å sende ut en offentlig beklagelse for at deres reporter hadde omtalt israelerne som «avskum».

CNN beklager - Etter å ha blitt truet og trakassert før og under en live-sending, reagerte Diana med sinne på Twitter, skriver CNN til Huffington Post og fortsetter:

- Hun angrer på ordbruken, som var direkte rettet mot dem som hadde truet våre medarbeidere.

Kanalen beklager om noen tok seg nær av reporterens utsagn, og understreker at meldingen kun var rettet mot dem som hadde truet nyhetsteamet.

Nyhetskanalen CNN har flere ganger uttalt at de etterstreber en nøytral nyhetsdekning, og i lys av Magnays melding er hun nå fjernet fra dekningen av krigen i Gaza, og er flyttet over til Moskva.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer