Cocktail Slippers

Barbarellas har fått nye kjoler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Cocktail Slippers heter dette relativt nystartede oslobandet, som har oppstått fra restene av gamle Barbarellas. Det er rufsete 60-talls-garasjerock med høy tegneseriefaktor som gjelder, og fremdeles virker det som om sminke, klær og pressebilder er viktigere enn låtskrivinga. Bandmedlemmene, som kaller seg Tammy Sticks, Lisa Farfisa, Rocket Queen og Sugar Cane, har tatt på seg rollen som rocka flyvertinner, og plata har et gjennomgående flytema. Men som på alle flyturer: når du er halvveis, begynner det å bli ganske kjedelig.

Tempoet er helt likt gjennom hele plata, og det samme gjelder kompet. Det er kanskje ikke meningen at man skal finne opp kruttet når man danner et retroband, men dette blir aldri bedre enn gjennomsnittlig, og det er vanskelig å skille låtene. Av en eller annen grunn har det alltid vært mange mørke og blonde Betty Page-lookalikes blant landets kvinnelige rockere. Disse banda er ofte et morsomt møte live, men i albumform holder det sjelden. Platas høydepunkt er «Goodtimes».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer