- NYTT PROSJEKT:  Ethan og Joel Coen skal være koblet til Steven Spielbergs nye film, hvor Tom Hanks (til høyre) skal ha en rolle. Her er film-brødrene sammen med skuespilleren fra filmen «The Ladykillers». Foto: Touchstone Pictures
- NYTT PROSJEKT: Ethan og Joel Coen skal være koblet til Steven Spielbergs nye film, hvor Tom Hanks (til høyre) skal ha en rolle. Her er film-brødrene sammen med skuespilleren fra filmen «The Ladykillers». Foto: Touchstone PicturesVis mer

- Coen-brødrene skriver manuset til Spielbergs neste film

Skal spilles inn i Europa.

(Dagbladet): Joel og Ethan Coen, bedre kjent som «Coen-brødrene», er et velrenommert filmnavn og de kan smykke seg med flere Oscar-priser. Nå tyder mye på at de skal igang med nok et stort prosjekt.

På sin nettside skriver bransjebladet The Hollywood Reporter at de amerikanske brødrene skal skrive manuset til Steven Spielbergs nye filmprosjekt, hvor Tom Hanks er tiltenkt en av rollene.

Prosjektet er foreløpig uten tittel, men Dream works-produksjonen skal nå ha fått et nytt momentum, og bladet skriver videre at det er snakk om en thriller.

Den klage krigen-drama Coen-brødrene skal være de heteste kandidatene til jobben, og de skal bli en del av skuta for å skrive et manusutkast. Det skal fortelle den sanne historien om James Donovan, og ifølge bladet var han en advokat som plutselig befant seg i sentrum av den kalde krigen da han forhandlet med KGB for å frigjøre en pilot.

The Hollywood reporter skriver at filmen skal spilles inn i Europa i høst, og de har tidligere fortalt at Marc Platt skal produsere filmen. Allerede har prosjektet med seg Matt Charman på skrivesida, og ifølge Variety.com skal Coen-brødrene jobbe videre med hans utgangspunkt.

Tidligere samarbeid Joel og Ethan Coen har blant annet blitt tildelt Oscar i kategorien beste originalmanus for filmen «Fargo» (1996), og i kategorien beste film for «No Country for Old Men» (2007).

Tom Hanks og Steven Spielberg har også jobbet sammen ved flere anledninger, blant annet med «Saving Private Ryan» og «Catch Me If You Can».