- Coen-brødrene skriver manuset til Spielbergs neste film

Skal spilles inn i Europa.

- NYTT PROSJEKT:  Ethan og Joel Coen skal være koblet til Steven Spielbergs nye film, hvor Tom Hanks (til høyre) skal ha en rolle. Her er film-brødrene sammen med skuespilleren fra filmen «The Ladykillers». Foto: Touchstone Pictures
- NYTT PROSJEKT: Ethan og Joel Coen skal være koblet til Steven Spielbergs nye film, hvor Tom Hanks (til høyre) skal ha en rolle. Her er film-brødrene sammen med skuespilleren fra filmen «The Ladykillers». Foto: Touchstone Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Joel og Ethan Coen, bedre kjent som «Coen-brødrene», er et velrenommert filmnavn og de kan smykke seg med flere Oscar-priser. Nå tyder mye på at de skal igang med nok et stort prosjekt.

På sin nettside skriver bransjebladet The Hollywood Reporter at de amerikanske brødrene skal skrive manuset til Steven Spielbergs nye filmprosjekt, hvor Tom Hanks er tiltenkt en av rollene.

Prosjektet er foreløpig uten tittel, men Dream works-produksjonen skal nå ha fått et nytt momentum, og bladet skriver videre at det er snakk om en thriller.

Den klage krigen-drama Coen-brødrene skal være de heteste kandidatene til jobben, og de skal bli en del av skuta for å skrive et manusutkast. Det skal fortelle den sanne historien om James Donovan, og ifølge bladet var han en advokat som plutselig befant seg i sentrum av den kalde krigen da han forhandlet med KGB for å frigjøre en pilot.

The Hollywood reporter skriver at filmen skal spilles inn i Europa i høst, og de har tidligere fortalt at Marc Platt skal produsere filmen. Allerede har prosjektet med seg Matt Charman på skrivesida, og ifølge Variety.com skal Coen-brødrene jobbe videre med hans utgangspunkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer