- Coldplay-Chris var en nerd

Eksdama til Chris Martin sier han var en dårlig kysser med regulering før han ble sammen med Gwyneth Paltrow.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Journaliststudent Emma Holland (24) begynte å gå ut med Chris Martin fra Coldplay etter at hun intervjuet ham ved Oxford University for fire år siden. Det var flere år før han ble en superstjerne, og han hadde tydeligvis ikke mye erfaring med kvinner, skriver Elle magazine.

- Han hadde ikke greie på jenter i det hele tatt. Jeg husker første gang vi kysset. Tennene mine traff reguleringen hans. En uke seinere lå jeg i senga da han banket på soveromsdøra. Jeg svarte ikke, men Chris kom inn. Han satte seg på senga og strøk meg på kinnet, sier Emma.

- Chris sa at jeg var fantastisk, men jeg lot som om jeg sov til han gikk.

Det var siste gang paret så hverandre før Coldplay slo gjennom med singelen «Yellow» i 2000. Emma dukket opp for å se bandet. De kysset en gang til, og nå begynte Emma å bli interessert.

Men da var det for seint. Neste dag ringte Chris og beklaget kysset.

Nå er superstjernen sammen med Gwyneth Paltrow, mens Emma gjerne skulle hatt ham tilbake.

- Hvordan kunne elskelige, men håpløse Chris ende opp med selve symbolet på en sofistikert A-kjendis, spør Emma, og svarer selv:

- Han har forandret seg. Usikkerheten er byttet ut med selvsikkerhet, og han tror på seg selv. Kjendisstatusen har gjort ham til mannen jeg var tiltrukket av. Men nå kan jeg ikke få ham.

- Coldplay-Chris var en nerd
VAR NERD: Emma Holland er ikke nådig mot Chris Martin. Men hun ville gjerne blitt sammen med ham igjen.
NY DAME: Nå er Coldplay-stjernen sammen med smellvakre Gwyneth Paltrow, og Emma skal nok få slite litt for å få ham tilbake.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer