Colin Farrell: - Jeg skal være med i «True Detective»

Førstemann ut av fire hovedroller.

- SPENT: Irske Colin Farrell er førstemann ut som bekrefter sin rolle i sesong to av HBO-serien «True Detective». Her fra kultfavoritten «In Bruges». Foto: FILM4/FOCUS
- SPENT: Irske Colin Farrell er førstemann ut som bekrefter sin rolle i sesong to av HBO-serien «True Detective». Her fra kultfavoritten «In Bruges». Foto: FILM4/FOCUSVis mer

(Filtermagasin.no): Ifølge Irlands første og nest største tabloidavis Sunday World er irske Colin Farrell nå offisielt bekreftet til andre sesong av «True Detective» - som får en helt ny historie, og helt nye hovedroller.

- Jeg skal være med i andre sesong, og er svært spent, sier skuespilleren til avisa (bak betalingsmur).

Farrell, som bor i Los Angeles, har en ekstra god grunn til å være fornøyd med jobben:

- Jeg vet at det blir åtte episoder, og at innspillingen vil ta fire eller fem måneder. Jeg vet veldig lite om det hele, men innspillingen skal skje i området rundt Los Angeles, noe som er flott. Det betyr at jeg kan være hjemme og se mer til barna.

Mange aktuelle Ifølge Farrell er han den første som er bekreftet til rollene. Blant de andre som har vært ryktet til å dukke opp i seriens fire hovedroller - noe Farrell også lenge var - er Taylor Kitsch, Elisabeth Moss og Rachel McAdams, Brad Pitt, Jessica Chastain, Jessica Alba, Josh Brolin og Vince Vaughn.

Blant de resterende mannlige skuespillerne er spesielt Kitch og Vaughn navn som anses som sannsynlige.

Farrell er trolig aktuell i rollen som en av to politimenn fra en naboby som slår seg sammen med den kvinnelige hovedrollen i undersøkelsen av det mystiske dødsfallet til en korrupt byrådsleder i California-omgivelsene som serien skal utspille seg i.

Drapet skjer ifølge Sunday World dagen før en stor transportavtale skal underskrives.

Vaugn ryktes å være klar for rollen som businessmannen Frank Semyon, som  skal være sesongens hovedantagonist - selv om han etter sigende ikke nødvendigvis er en veldig skurkete type.

Intriger på settet Seriens manusforfatter Nic Pizzolatto, som nylig ble beskyldt for plagiat etter førstesesongen av «True Detective», kom som kjent ikke så godt overens med førstesesongens regissør (og Emmy-vinner) Cary Fukunaga.

Dermed er Fukunaga ute av dansen til neste sesong, og med det er det også slutt på at én regissør styrer hele showet. En av de aktuelle kandidatene til å regissere et par episoder er ifølge bransjetidskriftet Variety noe overraskende «Fast & Furious»-regissør Justin Lin.

Mens vi venter på neste «True Detective»-sesong, koser vi oss forøvrig fortsatt med Vidar Magnussens strålende parodi av McConaugheys Rust Cohle fra årets komiprisutdeling.

Sjekk ut alle Filters streamingtips!

Denne saken ble opprinnelig publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.