FRA FILM TIL TV:Etter mye hemmelighetskremmerier skal HBO være veldig nære å offentliggjøre Colin Farrell som en av hovedrollene i sesong to av «True Detective». Foto: Scanpix
FRA FILM TIL TV:Etter mye hemmelighetskremmerier skal HBO være veldig nære å offentliggjøre Colin Farrell som en av hovedrollene i sesong to av «True Detective». Foto: ScanpixVis mer

- Colin Farrell er aktuell for «True Detective»

Vil få en av tre hovedroller i sesong to av HBO-serien.

Colin Farrell skal være veldig nære å bli enig med produsentene bak «True Detective» om å ta en av hovedrollene i seriens andre sesong. Ifølge Deadline dreier det seg om en av tre hovedroller.

HBO har holdt kortene tett til brystet om hvem som kommer til å spille i oppfølgersesongen til det som allerede blir vurdert som en av tidenes TV-serier, blant annet på IMDB.

Navn som Jessica Chastain, Christian Bale og Brad Pitt har alle vært nevnt som mulige etterfølgere til Woody Harrelson og Matthew McConaughey.

I tillegg har det vært ivrige diskusjoner om serien kommer til å skifte fra to mannlige til to kvinnelige detektiver. 

Tror på kjente navn Michael Lombardo i HBO sier ifølge Independent at det ikke er lenge før kanalen kommer til å kunngjøre navnene.

- Jeg tror skuespillerne vi ender opp med kommer til å være kjente navn, selv om det ikke var ambisjonen vår i sesong 1.

Lombardo sier at serien er svært attraktiv for mange av Hollywoods største stjerner, særlig takket være forfatteren bak serien, Nic Pizzolato.

- God skriving tiltrekker seg gode skuespillere. Ganske tidlig bestemte vi oss for å ikke tenke for mye på stjernefaktoren og i stedet lete etter de beste skuespillerne.

Emmy-nominert
«True Detective» fikk lønn for strevet denne uken, da nominasjonene til Emmy-prisene ble offentliggjort. Serien ble nominert til beste drama og både Matthew McConaughey og Woody Harrelson kan vinne prisen for beste mannlige hovedrolle.

Flest nominasjoner av alle fikk HBO-serien «Game of Thrones», som kan vinne hele 19 statuetter

HBO har ikke kunngjort noen dato for når andre sesong av «True Detective» kommer på skjermen.