- Colin Farrell er aktuell for «True Detective»

Vil få en av tre hovedroller i sesong to av HBO-serien.

FRA FILM TIL TV:Etter mye hemmelighetskremmerier skal HBO være veldig nære å offentliggjøre Colin Farrell som en av hovedrollene i sesong to av «True Detective». Foto: Scanpix
FRA FILM TIL TV:Etter mye hemmelighetskremmerier skal HBO være veldig nære å offentliggjøre Colin Farrell som en av hovedrollene i sesong to av «True Detective». Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Colin Farrell skal være veldig nære å bli enig med produsentene bak «True Detective» om å ta en av hovedrollene i seriens andre sesong. Ifølge Deadline dreier det seg om en av tre hovedroller.

HBO har holdt kortene tett til brystet om hvem som kommer til å spille i oppfølgersesongen til det som allerede blir vurdert som en av tidenes TV-serier, blant annet på IMDB.

Navn som Jessica Chastain, Christian Bale og Brad Pitt har alle vært nevnt som mulige etterfølgere til Woody Harrelson og Matthew McConaughey.

I tillegg har det vært ivrige diskusjoner om serien kommer til å skifte fra to mannlige til to kvinnelige detektiver. 

Tror på kjente navn Michael Lombardo i HBO sier ifølge Independent at det ikke er lenge før kanalen kommer til å kunngjøre navnene.

- Jeg tror skuespillerne vi ender opp med kommer til å være kjente navn, selv om det ikke var ambisjonen vår i sesong 1.

Lombardo sier at serien er svært attraktiv for mange av Hollywoods største stjerner, særlig takket være forfatteren bak serien, Nic Pizzolato.

- God skriving tiltrekker seg gode skuespillere. Ganske tidlig bestemte vi oss for å ikke tenke for mye på stjernefaktoren og i stedet lete etter de beste skuespillerne.

Emmy-nominert
«True Detective» fikk lønn for strevet denne uken, da nominasjonene til Emmy-prisene ble offentliggjort. Serien ble nominert til beste drama og både Matthew McConaughey og Woody Harrelson kan vinne prisen for beste mannlige hovedrolle.

Flest nominasjoner av alle fikk HBO-serien «Game of Thrones», som kan vinne hele 19 statuetter

HBO har ikke kunngjort noen dato for når andre sesong av «True Detective» kommer på skjermen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer