Colin Vearncombe er død

Wonderful Life-stjernen sovnet inn etter to uker i koma.

BLE 53 ÅR: 80-tallsstjernen Colin Vearncombe døde to uker etter å ha vært i en bilulykke. Fotograf Andrew D. Hurley / https://www.flickr.com/photos/andrewhurley/
BLE 53 ÅR: 80-tallsstjernen Colin Vearncombe døde to uker etter å ha vært i en bilulykke. Fotograf Andrew D. Hurley / https://www.flickr.com/photos/andrewhurley/ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Artisten Colin Vearncombe, som ble verdenskjent i 1987 med låta «Wonderful Life», fikk kraftige hodeskader etter en bilkrasj i Irland den 10. januar og havnet da i kunstig koma.

BBC melder at skadene han ble påført har kostet ham livet.

- Colin fikk den beste omsorg fra eksperter og staben på sykehuset. Vi er dypt takknemlig for alt de har gjort, sier de etterlatte i en uttalelse på Vearncombes egen Facebook-side.

Sovnet inn Trebarnsfaren sovnet stille inn på Cork University Hospital omgitt av sine nærmeste, deriblant kona Camilla Vearncombe og parets tre sønner.

Vearncombe, også kjent under artistnavnet Black, ble født i Liverpool i 1962 og fikk sin første top 10 låt med Sweetest Smile i 1987 når han var 25.

Hans andre hitlåt Wonderful Life solgte mer enn 1.5 millioner kopier og i sin karriere rakk han å gi ut 15 album, det siste i fjor med tittelen «Blind Faith».

Aritsten ga også ut diktsamlinger og stilte ut sine malerier i Irland, hvor han bodde den siste tiden.

Privat begravelse Fansen reagerte og støttet Vearncombe etter ulykken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer