Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Colin Vearncombe er død

Wonderful Life-stjernen sovnet inn etter to uker i koma.

BLE 53 ÅR: 80-tallsstjernen Colin Vearncombe døde to uker etter å ha vært i en bilulykke. Fotograf Andrew D. Hurley / https://www.flickr.com/photos/andrewhurley/
BLE 53 ÅR: 80-tallsstjernen Colin Vearncombe døde to uker etter å ha vært i en bilulykke. Fotograf Andrew D. Hurley / https://www.flickr.com/photos/andrewhurley/ Vis mer

(Dagbladet): Artisten Colin Vearncombe, som ble verdenskjent i 1987 med låta «Wonderful Life», fikk kraftige hodeskader etter en bilkrasj i Irland den 10. januar og havnet da i kunstig koma.

BBC melder at skadene han ble påført har kostet ham livet.

- Colin fikk den beste omsorg fra eksperter og staben på sykehuset. Vi er dypt takknemlig for alt de har gjort, sier de etterlatte i en uttalelse på Vearncombes egen Facebook-side.

Sovnet inn
Trebarnsfaren sovnet stille inn på Cork University Hospital omgitt av sine nærmeste, deriblant kona Camilla Vearncombe og parets tre sønner.

Vearncombe, også kjent under artistnavnet Black, ble født i Liverpool i 1962 og fikk sin første top 10 låt med Sweetest Smile i 1987 når han var 25.

Hans andre hitlåt Wonderful Life solgte mer enn 1.5 millioner kopier og i sin karriere rakk han å gi ut 15 album, det siste i fjor med tittelen «Blind Faith».

Aritsten ga også ut diktsamlinger og stilte ut sine malerier i Irland, hvor han bodde den siste tiden.

Privat begravelse
Fansen reagerte og støttet Vearncombe etter ulykken.

Publisisten til Vearncombe forteller BBC at begravelsen vil foregå i stillhet i Irland.

En minnestund i Liverpool planlegges også, hvor familien har mange nære slektninger og venner.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media