Comeback for Jackson Five

LONDON (Dagbladet): Legendariske Jackson Five, med supergutten Michael i spissen, planlegger nå flere konserter. De berømte, syngende brødrene har ikke sunget sammen på mange år.

Jermaine Jackson (43) var brødrenes leder da gruppen var på det mest aktive, og det er han som nå skal få de fem brødrene sammen igjen på en ny konsertturné.

Det kan også denne gangen bli et kortvarig besøk av Jackson Six, ettersom minstebroren Randy kan komme inn som en ekstra tilvekst.

- Vi er for lengst passert planleggingsstadiet. Vi diskuterer nå hvilke 12 til 14 sanger vi skal ha på programmet, sier Jermaine Jackson til den britiske TV-kanalen Channel Four.

Ingen hits

Jackson Five ble oppløst i 1984, og seinere er det bare Michael som har hatt kjempesuksess. Storebror Jermaine har også hatt betinget suksess.
Michael Jackson sa etter brødrenes siste turné at han aldri mer ville opptre sammen med sine den gang så berømte brødre. Det var da full strid innad blant brødrene, og blant annet florerte det med beskyldninger mot Michael. Flere av brødrene beskyldte ham for å være grådig.

Suksess

Flere eksperter er skeptiske til en gjenforening av brødrene, ikke minst på grunn av den standarden som Michael Jackson har satt med in enorme suksess.

Jackson-brødrene slo først gjennom med bandnavnet The Ripples, og da var Jermaine hovedsanger.
Da Michael Jackson fylte seks år, gikk han inn som fullverdig medlem av gruppa, og de brukte da navnet Waves Pluss Michael.

Jakson Five skal samles igjen for å opptre. Alle har forandret seg siden dengang, spesielt Michael.