Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Comeback for «Mandagsklubben»

TV Norge vil gjenåpne «Mandagsklubben» etter nyttår.

Dersom TVNorge får det som de vil, starter «Mandagsklubben» allerede 24. januar neste år. TVNorges Eivind Landsverk bekrefter at navnene på klubbmedlemmene vil bli offentliggjort neste uke. Samtidig avviser han ryktene om at Thomas Giertsen og Espen Eckbo er blant dem.

Giertsens kontrakt med TV2/TVNorge går ut ved nyttår, og han er derfor ledig på markedet. Men ifølge Landsverk har han gitt beskjed om at han vil ha fullstendig fri fra tv-jobbing og vil konsentrere seg om å skrive tekster til egne stand up-show.

- Men vi har samtaler med Thomas. Han har tidligere vist at han er en dyktig skribent også for andres tv-show, og det er i en slik rolle vi ser for oss Thomas i første omgang.

Landsverk bekrefter at TVNorge forsøker å finne en passende jobb også til moromannen Espen Eckbo.

GJENÅPNES: «Mandagsklubben» kommer tilbake etter nyttår. De nye navnene offentliggjøres neste uke.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling