Comeback for Simon and Garfunkel

I morgen blir det trolig offisielt: Paul Simon og Art Garfunkel vil turnere sammen igjen.

Den legendariske amerikanske pop- og viseduoen Simon and Garfunkel planlegger et comeback. Den offisielle kunngjøringen av planene kommer trolig i morgen, meldte amerikanske medier i helgen.

Paul Simons og Art Garfunkels pr-medarbeidere har kalt sammen til pressekonferanse i nattklubben Bottom Line i New York denne dagen. Der vil det bli gitt «en helt spesiell meddelelse», het det i helgens nyhetsmeldinger.

- Hvis de ikke begynner å krangle igjen, ser det ut til at Simon og Garfunkel vil slå seg sammen igjen og dra på turné. De har allerede reservert plass på arenaer over hele landet, sier redaktør Gary Bongiovanni i bransjeorganet Pollstar til fjernsynskanalen CNN.

De to hadde på 1960-tallet og tidlig på 1970-tallet en serie verdenssuksesser med sanger som «Mrs. Robinson», «The Boxer» og «Bridge over Troubled Water». Men så ble de uvenner, gikk fra hverandre og skapte seg begge vellykkede solokarrierer.

Siden den gang har de opptrådt sammen noen få ganger. Ryktene om full forsoning og nye fellesopptredener har svirret intenst siden de sang «Sound of Silence» under årets Grammy-utdeling i USA.

(NTB-DPA)

SAMMEN:</B> Denne framføringen av «Sound of Silence» under årets Grammy Awards i februar satte fart på spekulasjonene om et comeback for Simon and Garfunkel.