Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Comeback Girls

Spice Girls har snakket sammen og planlegger comeback til neste år. Og grunnen er enkel: 600 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Jentebandet som uoffisielt ble oppløst for over tre år siden, hadde tidlig i sommer samtaler hjemme hos Victoria Beckham. Den gangen ble planene lagt på is. Men etter at de fikk se Robbie Williams' sjekk på 150 millioner kroner for tre konserter på Knebworth utenfor London, er det i gang igjen.

Krydderangrep

Nye Spice Girls har fått forsikringer om at de som gruppe kan tjene dobbelt så mye.

Fru Beckham, Emma Bunton, Mel B og Mel C er alle klare for et nytt krydderangrep på verdens fjortiser.

Geri Halliwell, hun som først trakk seg og var årsak til splittelsen, er fortsatt på tenkestadiet. Men en Amerika-tour verd like mye som det bakmennene regner med å tjene her i England, pluss lansering av et greatest-hits-album, vil nok få Geri Halliwell på Spice-tanker.

Det er alltid vanskelig å si nei til så mye penger.

Talkshowvertinne

Victoria Beckham er ved siden av Spice Girls-planene i ferd med å lansere seg sjøl som talkshowvertinne på amerikansk TV. Hun mener hun nå er så kjent at hun kan få hvem det måtte være i studio. Og hun vil starte på toppen, med kvinnen som nærmest aldri snakker og som hater å gi intervjuer: Barbra Streisand.

NYTT KRYDDERANGREP: Geri Halliwell er på tenkestadiet, men Victoria Beckham, Mel B, Emma Bunton og Mel C er klare for comeback. <!--FOTO-->