– «Conan» er ikke noe å være stolt av

«Vi har et kristent kulturgrunnlag, som sier at vi ikke skal drepe i hytt og gevær. Det er regler for dette. I «Conan» er det imidlertid vold og slakting som er poenget. Da blir det feil å omtale dette som en kulturhistorisk begivenhet for Norge.

Oddvar Skaiaa (KrF) til dagbladet.no

«Det kan du vel strengt tatt ikke mene Skaiaa. Det finnes INGEN annen religion/trosamfunn som har drept mer i hytt og gevær enn kristendommen. Det er jo en av grunnene til at vi har «krig» mellom urkristne USA og deler av den muslimske verden (her har forsåvidt både kristendom og islam gått på smell etter smell) Og i Norge har vi ikke lenger et kristent kulturgrunnlag. Det har endret seg. Folk har rett og slett blitt smartere enn som så. Foreslår at du tar en god titt i bibelen Skaiaa, bruk helgen på det, så finner du nok raskt ut at den boka ikke har stort annet en fabler og myter å tilby. God lesning

Birger«Religion har ikke ansvar for noe vold. Mennesker har det. Mennesker vil drepe, og bruker enhver mulige årsak å gjemme seg bak.

Tommy«Spill har ikke ansvar for noe vold. Mennesker har det. Mennesker vil drepe, og bruker enhver mulig årsak å gjemme seg bak.

tommy«Kan ikke de som absolutt må snakke negativt om ting, prøve dem først? Og da mener jeg spill og filmer osv. Alt er jo så ufattlig galt, og buhu. Det er jo ikke 1950 lenger nå, folk er ikke ute og plukker blomer eller leker gjemsel.

Dan