Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Coppola + Hartley = sant

Hal Hartley, USAs ekte uavhengige filmregissør, går for første gang i partnerskap med Hollywood

Hal Hartley, mannen som står bak morderne klassikere som «Trust» (1990), «The Unbelivable Truth» (1990) «Simple Men»(1992) og «Henry Fool» (1997) har holdt seg i god avstand til Hollywood. Ingen av hans tidligere filmer har vært produsert av Hollywood.

Nå bryter han tradisjonen med å gå inn i et samarbeid med Francis Ford Coppolas selskap American Zoetrope, skriver Hollywood Reporter. Hartleys neste prosjekt har arbeidstittel, «Monster». Hva filmen skal handle om har vært en godt bevart hemmelighet.

Nå har selskapet gått ut med at filmen skal være en moderne skjønnheten og udyret-historie. Filmen skal vist nok handle om en ung kvinnelig journalist som drar fra New York til Island for å fine sin forlovede. Her danner hun et vennskap med et mytisk monster. Rollene er ennå ikke besatt. Men ryktene sier at minst en av Hal Hartleys faste skuespillere, Robert John Burke, er ombord.

ALLIANSE: Hal Hartley og Coppola lager moderne eventyr.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media