Corinnas revansj

TALLINN (Dagbladet): Alle digger tyske Corinna May. Presse og andre artister står i kø for å få en flik av henne. Men det er ikke GP-låta som får alle til å elske den blonde kvinnen. Hun vinner sympati for sitt handikap. Corinna er nemlig blind.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sammen med Estland, Storbritannia og Frankrike ligger det tyske EuroSong-bidraget høyest på bookmakerlistene.

Det vil ikke overraske meg om hun går til topps i morgen med «I Can't Live Without Music», som er et slags fengende GP-potpurri.

Sympatiflom

Låta er signert GP-veteranen Ralph Siegel , som har deltatt i 13 tyske finaler. Det er 20 år siden Siegler skrev sin første vinnermelodi, «Ein bisschen Frieden» med Nicole.

- Jeg er født blind og kan ikke se publikumet, men jeg føler og hører det, sier Corinna, som legger til at hun ikke kan leve uten musikk.

Corinna opplever fyrstelig mottakelse hvor hun enn er. I går omfavnet danske Malene henne og ønsket sin tyske motstander lykke til. Like etter kom de fem testosteronkameratene i det kypriotiske bandet Group One og klemte og koste.

Med så overveldende sympati her i Tallinn, hvor mye vil hun ikke få av stemmer når Europas tv-seere får bestemme i morgen...

EuroSong-feber

Corinna May er kampklar. I 1999 vant hun den tyske GP-finalen med «Hör den Kindern einfach zu», men ble deretter diskvalifisert. Det viste seg at låta var framført offentlig ved en tidligere anledning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer