Cornflakes

Full innertier for Cornflakes på et par av låtene på dette albumet, selv om det blir noe ujevnt i lengden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I en ganske fattig platevår er det all grunn til å heve glasset for Freddy Holm og hans poptrio Cornflakes. Når det er sagt innfrir ikke bandet helt de forventningene som singelen «Vinner» har skapt.

«Vinner» må være årets norske poplåt så langt med sitt utrolig fengende refreng. Låta er litt svensk på den måten at den er hyperkommersiell uten å bli billig og banal. Det er nettopp slike elementer vi trenger mer av her til lands. Cornflakes virker å ha et svært naturlig forhold til det lage lettbeint, urban og bra popmusikk. Denne kombinasjonen er svært sjelden i norsk popmusikk.

Jeg lar meg sjarmere av mange av Holms låter, og overgangen fra engelsk til norsk etter debuten i 96 har også falt heldig ut.

Cornflakes later til å forsøke å lage en ny singelhit hver gang de skriver en låt, vel og bra, men det mangler enda litt før de klarer det.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer