Corny premier

Delta i vår filmkonkurranse, vinn premier fra filmen Signs!

 • Delta i premiekonkurransen
 • Les mer om kornsirkler i Magasinet

  Uforklarlige sirkler


  Har du hørt om fenomenet med merkelige formasjoner som dukker opp i åkre verden over? Vakre mønstre som lages av utenomjordiske krefter, mener noen. Menneskeskapt tullball, foreslår andre.

  Filmen «Signs» handler om nettopp dette fenomenet.

  Presten Graham Hess (Mel Gibson) oppdager et flere hundre meter stort og innfløkt mønster av sirkler og linjer i sin konråker. Mønsteret var ikke der natten før. Presten begynner å undersøke mysteriet, og både han, barna og broren får livet forandret for alltid.

  Regissøren er M. Night Shyamalan. Tidligere har han laget filmer som «Den sjette sansen» og «Unbreakable».

  Les kritikken filmen har fått i utenlandsk presse hos imdb.

  Signs har premiere til helga. Allerede nå kan du vinne stilige Signs-klokker og klær. Delta i konkurransen!

  Helgas premierer


  Det er mer enn kornsirkler denne helga. Fredag har seks filmer norgespremiere.

  «Super 8 Stories» I denne musikkdokumentaren kombinerer regissør Emir Kusturica sine to roller som musiker og filmskaper når han tar med seg kameraet ut på Europa-turné.

  «Stuart Little 2» Det er litt ensomt for lille Stuart. Men en dag på vei hjem fra skolen kommer han over fuglen Margalo, et tett vennskap utvikler seg. Men en dag forsvinner Margalo, og Stuart drar ut for å lete. Dette blir opptakten til et halsbrekkende eventyr inn i New Yorks skyskraperjungel.

  «Hollywood Ending» Den eksentriske regissøren Val Waxmar (Woody Allen) hadde sin storhetstid på 1970-tallet. Siden den gang har karrieren gått i jevn nedoverbakke. En dag, som lyn fra klar himmel, kommer tilbudet om å regissere en storfilm. Dermed er kaoset i gang.

  «Atanarjuat - Han som løper» Film basert på et inuittisk sagn. Som sønn av leirens leder har Oki vært forlovet med Atuat siden barndommen. Men jenta selv utviklet allerede i ung alder følelser for en annen gutt, Atanarjuat (han som løper).

  «Lilja 4-ever» vil få mange til å grine. Russiske Lilja er 16 år da moren forlater henne for å flytte til USA med sin nye mann. I en trekkfull leilighet uten lys og varme stiger desperasjonen i takt med at pengene tar slutt.

  Lyst til å lære mer om film? Delta i Kinosjefspillet på Dagbladet.no.

<B>PRESTEN SOM TVILER:</B> Etter at han finner kornsirkler i åkeren sin får Graham Hess (Mel Gibson) livet forandret.
<B>DELTA I KONKURRANSEN:</B> Vinn klokker og klær fra «Signs». <a href=http://quiz.dagbladet.no/quiz.html?quiz_id=176>Kjør quiz. </a>