Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Corrs svikter

Skreddersydd radiopop, men der stopper det også.

Corrs' to første album, «Forgiven, Not Forgotten» (1996) og «Talk On Corners» (1998), gjorde søskenflokken til en av tidenes største musikalske eksportvarer fra Irland. Etter fjorårets «Unplugged»-album er de tilbake i reolene med en ny studioplate som er dedisert til deres avdøde mor, Jean Corr.

På sine to første album klarte Corrs å tilføre sin tradisjonelle popformel både organisk skikkelighet, irsk egenart og hits med ynde. Nå skal USA erobres, og dessverre er resultatet et forflatet lavpulsprodukt uten tidligere tiders sjarm. Shania Twains ektemann og fødselshjelper, Robert John Mutt Lange, har produsert og skrevet blant annet singellåta «Breathless», men snarere enn å ta pusten fra lytteren, er det musikken som lider av åndenød. Selv om Corrs skriver de fleste av låtene sine sjøl, er det vanskelig å spore en egenvilje utover det å få maksimal rotasjon på amerikansk radio. Og om gruppa tidligere har vært ambassadører for sofistikert mykhet på hitlistene, har Corrs-søstrene denne gangen latt seg redusere til pene coverpiker for stillestående og tomt fyllmateriale for radio.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media