Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Cosmopolitan blir norsk

Alle norske kvinner kan bli cosmo-girls.

(Dagbladet.no) Sarah Jessica Parker i rollen som Carrie Bradshaw er selve inkarnasjonen på the cosmo-girl: Urban, smart, opptatt av mote og skjønnhet og på evig jakt etter seksuell nytelse. Omtrent det samme kan man si om det glossy månedsmagasinet Cosmopolitan som leses av kvinner i 53 land. Norge blir nå det 54. landet som får sin norske versjon.

Kvinners seksualitet

Marian Godø (32) blir sjefredaktør for bladet, og forteller til Dagens Næringsliv at hun vil satse på det amerikanske konseptet som har vært en suksess i 40 år. Der er det tre påler:

- Den ene er forhold, karriere, personlig vekst og kvinnelig seksualitet. Den andre er mote, skjønnhet, hår og tips om sunnhet og helse. Det tredje er kjendisprofiler og bilder, stjerner og populærkultur.

Det er Aller Familie-Journal som med dette fester grepet enda hardere om kvinnebladmarkedet.

COSMO-GIRL:</B> Sarah Jessica Parkers rollefigur i Sex og singelliv Carrie Bradshaw er den ultimate cosmo-girl. Selv har Parker prydet førstesida på bladet flere ganger.
<B>POSERER:</B> Her er det Britney Spears som poserer og blir intervjuet i urbane kvinners bibel.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media