Courtney i pels-krig

- Jeg har aldri hatt på meg pels, og vil heller aldri gjøre det, hevder enken etter Nirvana-vokalist Kurt Cobain, Courtney Love. Like fullt figurerer hun med en minkstola på den amerikanske pelsbransjens felles Internett-side. Courtney har skrevet et skarpt brev til nettredaktøren, hvor hun forlanger bildet fjernet straks.

- Jeg synes kjendiser som bærer pels, er forferdelig dårlige forbilder. Når jeg ser et bilde av noen i pels, blir jeg overbevist om at de er dumme, egoistiske og slemme. Derfor har jeg bare hatt på meg fuskepels en sjelden gang.

Scott Rubman, som er ansvarlig for nettsiden, nekter å fjerne bildet. Han mener det er forholdsvis nytt, og at det er umulig å avgjøre om det dreier seg om fuskepels eller ekte vare.

- Vi fjerner derfor ikke bildet. Vi står fast ved vår historie, skriver Rubman i sitt svar til Love.

På nettsiden er Courtney Love, som også er kjent som frontfigur i gruppa Hole, i godt selskap. Her figurerer X-files' Gillian Anderson, Demi Moore, Isabella Rossellini, Elizabeth Hurley og Winona Ryder i mink og blårev, sammen med en mengde andre superstjerner. De fleste av dem har fått godt betalt for å markedsføre pelsplagg. Det har ikke Courtney Love. Kanskjedet er derfor hun er sur?

Courtney Love