Courtney i pillesak

Rockestjerna Courtney Love har vært ettersøkt helt til i går.

(Dagbladet.no): Courtney Love møtte ikke i retten 11. februar der hun er tiltalt for ulovlig besittelse av reseptbelagte medisiner. Hun er også tiltalt for å være påvirket av narkotika.

Ifølge hennes advokat møtte rockestjerna og enka etter grungehelten Kurt Cobain ikke i retten av sikkerhetsgrunner. Men hun dukket opp på en rettshøring i Los Angeles i går, der hun gikk med på å møte til innledende rettsrunder 16. mars. Dermed opphevet dommeren ettersøkelsen av Courtney Love. Love erklærte seg ikke skyldig etter tiltalen, skriver BBC News.

Knuste vinduet

I oktober i fjor ble sangeren og skuespilleren Courtney Love arrestert etter at hun skal ha forsøkt å bryte seg inn i huset til kjæresten. Mindre enn en time etter at hun ble sluppet fri ble hun i all hast bragt til sykehus i Los Angeles, trolig på grunn av en overdose. Politiet bekreftet senere at den personen som leger fra Beverly Hills fikk sendt på Century City Hospital var Love. I tillegg til arresten mistet Love omsorgsretten for sin 11 år gamle datter Frances Bean.

Courtney Love har vært i søkelyset på godt og vondt siden hun giftet seg med Kurt Cobain. Han var frontfigur, gitarist og vokalist i Nirvana, et av de viktigste og mest populære hardrockbandene på 90-tallet. Han tok sitt eget liv i 1994.

Heroin mens hun var gravid.

Loves liv er også en tabloid historie med oppturer og nedturer. 12 går gammel stjal hun en Kiss-skjorte, havnet i ungdomsanstalt, 13 år gammel bestemte hun seg for rocken, 16 år begynte hun å strippe og spilte en kortkort stund i Faith No More og startet bandet Hole. Så traff hun Cobain, giftet seg og de to var en liten stund 90-tallets Yoko & John. Senere innrømmet Love at hun brukte heroin mens hun gikk gravid med Francis Bean, hennes og Cobains datter.

Karrieren til Love inneholder også mange høydepunkter. Hun høstet mye ære for Hole-albumet «Celebrity Skin», spilte glimrende i filmene «The People vs. Larry Flynt» og «Man On The Moon». For et par uker siden slapp hun soloalbumet «American Sweetheart».

I tillegg så må stjerna svare på tiltale i retten.

I RETTEN:</B> 39-åringen Courney Love møtte i retten i Los Angeles i går.
SKREVET UT: Courtney Love ble lagt inn på på et sykehus i Beverly Hills i oktober i fjor. Pressen stod og ventet da hun ble skrevet ut.