Cowabunga...

Ninjaskilpaddene er tilbake i ny, men kjedeligere drakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: 23 år etter at Kevin Eastman og Peter Laird skapte Teenage Mutant Ninja Turtles, opprinnelig en parodi på Frank Millers «Ronin» og Marvels «X-Men», og publiserte sitt første tegneserieblad ved hjelp av lånte penger, er de pizzagale ninjaskilpaddene tilbake for ente gang.

«Turtles»-bølgen tok for alvor av i Norge på begynnelsen av nittitallet med filmen «Teenage Mutant Ninja Turtles». Etter to oppfølgerfilmer, dataspill og diverse påsydde buksemerker ble det relativt stille rundt skilpaddene. Men nå kommer de altså tilbake i storsatset data-animert versjon.

«Teenage Mutant Ninja Turtles» burde utvilsomt gå rett hjem hos energiske tiåringer. Krimbekjempende skilpadder med eminent våpen- og ninja-teknikk som raper høyt i kor, gjør gjerne det. Animeringen er også flott å se på, og minner om den man finner i suksessen «The Incredibles».

Men dessverre er mye av humoren man finner i den originale filmen borte. Historien er også som hentet fra en annen planet, der skilpaddene denne gangen ikke kjemper mot Shredder og hans mutanter, men i stedet noen levende steinmonstre fra verdensrommet.Det utøves både saltomortaler og ropes cowabunga, men det er stinker også noe halvhjertet og reservespekket av hele prosjektet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer