Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Cowboys tar pause

Fredrikstad-gruppa C.C. Cowboys tar en pause etter åtte år, fem plater og over 400 konserter. Frontfigur Magnus Grønneberg (30) blir soloartist, men vil ikke gå med på at bandet er oppløst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er dumt å si at det er over. Men vi har ingen avtale om å møtes. Det har gått litt på felgen i det siste, sier Grønneberg.

Det som er helt klart er at en samleplate med én ny låt kommer til våren.
- Det kan jo være et fint punktum, sier Grønneberg. Selger den bra, kan det imidlertid bli snakk om en turné- og kanskje til og med en liveplate. Bandets femte studioplate, «Himmeltitter», solgte bare i underkant av 10000 eksemplarer til tross for meget gode kritikker.

Grønneberg bruker nå tida på å skrive nye låter med tanke på en soloplate. Den første solojobben live blir låtskriverkvelden på Gamla i Oslo i morgen kveld, der også amerikaneren Tim Scott McConnell, Tarjei van Ravens og Halvor Holter fra gruppa Babelfish og verten Henning Kvitnes opptrer.

Hele Norges coronakart