Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Cradle Of Filth

Holder seg til formelen.

CD: Britiske Cradle Of Filth er signert på storselskapet Sony, men ser ingen grunn til å finne på så forferdelig mye nytt. Kanskje like greit når det de har er forferdelig nok. Diktator Dani Filth ser verden i store bokstaver og Cradle Of Filths femte album er ekstravagant så det holder. 17 låter fordelt på fire kapitler inneholder akkurat så mange klassiske metallriff som du forventer, stemningen skal hentes fra gamle horrorfilmer, keyboardet messer konstant i bakgrunnen og Dani høres fortsatt like forstyrret ut når han digger galskap og død. Og bevares så rått det låter når alt stemmer, som på «Hurt And Virtue» og singelen «Babalon A.D». Men altfor ofte leverer Cradle Of Filth middels pluss pakket godt inn i masse staffasje.

Av og til kan det være lurt å forandre i hvert fall litt på vinnerformelen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling