SUSPENDERT: Thomas Gibson er suspendert fra «Criminal Minds» etter krangel på settet. Foto: F<span style="font-family: inherit; line-height: 1.6; background-color: initial;">otostore / Splash News / NTB Scanpix</span>
SUSPENDERT: Thomas Gibson er suspendert fra «Criminal Minds» etter krangel på settet. Foto: Fotostore / Splash News / NTB ScanpixVis mer

«Criminal Minds»-skuespiller suspendert etter vold på settet

Skrevet ut av flere av seriens episoder. 

(Dagbladet): Thomas Gibson spiller FBI-avdelingssjef Aaron Hotchner som jager noen av USAs mest fryktinngytende kriminelle i den populære tv-serien «Criminal Minds». Sammen med sitt team forsøker han i serien å forhindre lovbrudd.

I det virkelige livet har skuespilleren imidlertid selv blitt anklaget for lovbrudd på settet, og er nå suspendert i to uker, skriver CNN.

Krangel på settet

Suspensjonen skal ha skjedd etter at skuespilleren startet en heftig krangel med en av manusforfatterne i serien.

Gibson, som seks ganger tidligere har vært regissør for tv-serien, skulle regissere en av seriens episoder. Etter uenighet om manuset skal Gibson ha fyrt seg opp så kraftig at han til slutt skal ha gått til fysisk angrep på en av manusforfatterne.

- Det var kreative forskjeller på settet og en uenighet. Jeg beklager at det skjedde, sier Gibson i en uttalelse til CNN.

Flere alvorlige hendelser

Ifølge nettstedet Deadline skal den nye hendelsen innebære at Gibson blant annet skal ha fysisk sparket en av produsentene ved serien.

Konsekvensen er at Gibsons rolle nå er skrevet ut av to episoder av CBS-serien.

Gibson har tidligere også kranglet med en av seriens regiassistenter, og ble da beordret av serieledelsen til å ta behandling for sitt kraftige temperament.

Thomas Gibson har spilt en av de viktigste rollefigurene i CBS-serien i mer enn 11 år, og sier han ønsker å fortsette å jobbe med resten av teamet bak den populære tv-serien.

Gibson var imidlertid ikke til stede under tv-kanalen CBSs årlige tv-fest denne uka.