«Crocodile Dundee» filmer igjen

De av dere som har savnet den lakoniske, krokodillefangende kvinnesjarmøren Mick Dundee, kan nå glede seg over at film nummer tre er på vei.

I 1986 tok en til da ukjent stand-up komiker verden med storm. Absolutt alle ville se komedien om den australske villmarksmannen med ukuelig sjarm. Filmen de skulle se var selvsagt «Crocodile Dundee».

Mick Dundees eskapader i storbyjungelen New York ble også en sukess, men ikke i nærheten av så stor suksess som alle forventet. Etter den filmen har Paul Hogans karriere heller ikke vært noe å skryte av siden krokodille-suksessen. Nå forsøker han seg igjen i rollen som gjorde ham verdensberømt.

Krokodiller i Hollywood?

Film nummer tre i rekken har arbeidstittel: «Crocodile Dundee in Hollywood», og man kan da spørre om det er mange krokodiller der? Uansett, ifølge Associated press starter filmingen i august, hos Movie World Studios, sør for Brisbane, Australia. Det er ennå ikke klart om Linda Kozlowski, som spilte den kvinnelige hovedrollen i de to første filmene, skal spille i film nummer tre.

ACTIONHELT: Paul Hogan tok verden med storm i 1986.