Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Crow-stalker frikjent

Mannen som ble anklaget for å forfølge Sheryl Crow er frikjent.

(Dagbladet.no): En tidligere marinedykker som sier han drikker 7,5 liter vann hver dag sånn at han kan kommunisere telepatisk med Sheryl Crow, ble frifunnet tirsdag for annklagelsen i å forfølge prisvinneren.

Etter tre timers betenkningstid frikjente juryen Ambrose Kappos (38) fra ankagene om at han hadde en farlig besettelse for Crow. Juryen fant han ikke skyldig for å ha brutt seg inn i en ballsal der hun øvde på en veldelighetskonsert i fjor, melder nyhetsbyrået Reuters.

Musikeren Sheryl Crow (40) hadde sitt første gjennombrudd i 1993 med singelen ”All I Wanna Do”.

Anklagerne måtte bevise at Kappos hadde i hensikt å bryte seg inn i ballsalen og forfølge Crow. Det klarte de ikke. Forrige uke vitnet Crow om at Kappos hadde skremt og rystet henne da han tok seg inn i ballsalen der hun øvde.

- Det ga meg et sjokk, sier sangerinnen ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Crows søster vitnet også til at hun hadde mottatt telefonsamtaler fra Kappos hjemme og på kontoret i Tennessee i juni 2002. Kappos hadde spurt henne om å arrangere et møte med den kjendis-søsteren.

Offerets far, Wendell, vitnet også til at Kappos dukket opp i hjemmet hans i Missouri og sa at han var sjelvennen til hans datter, Sheryl, og ville ha kontakt med henne.

Sangeren sa under kryssforhøret at Kappos aldri hadde hatt direkte kontakt med henne.

Med foreldrene ved han side, smilte Kappos og så lettet ut da han snakket med reportere utenfor Manhattan høyesterettsbygning hvor rettsaken begynte 18. november.

- Dette kunne ha vært bedre håndtert hvis det var registrert for hva det var – en helt vanlig mann som prøver å oppvarte en bra kvinne, og et enkelt ”nei, takk” fra henne eller sikkerhetsvakter hadde vært bra nok.”, sa Kappos etter dommen.

Kappos ble kastet ut fra marinen p.g.a. mentale problemer i juni 2003 etter 16 års tjeneste. Han vitnet mandag. Han hadde ordre fra marinen om å holde seg unna Crow, men forklarte at han følte han måtte gjøre alt han kunne for å sende beskjeder til Crow gjennom telepati for å uttrykke hva han følte.

Uka før arrestasjonen brukte han en hel helg på å synge sanger til henne fra sine foreldres terrasse.

I et videoopptak fra et forhør som ble spilt for juryen sa Kappos at han drakk 7,5 liter vann for å ”ventilere” seg, han mener det ga ham telepatiske evner til å prate med Crow.

- Vannet får meg til å komme i en kunstig tilstand, sier Kappos. Han forklarte at han fikk henne til å gjøre hva han ville gjennom telepatien. Musikeren Sheryl Crow (40) hadde sitt første gjennombrudd i 1993 med singelen ”All I Wanna Do”.

<B>FORFULGTE IKKE SHERYL CROW: Ambrose Kappos (38) ble frikjent for anklagene om at han forfulgte Sheryl Crow.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media