Crowded House-trommis funnet død

Paul Hester var stjerne på 80-tallet.

Crowded House herjet hitlistene på 80- og 90-tallet. Nå er trommeslager Paul Hester funnet død i en park i Melbourne i Australia. Den tidligere popstjerna hengte seg i tre, ifølge AP.

46-åringen gikk fredag kveld ut for å lufte de to hundene han hadde, men kom ikke hjem igjen. Kroppen hans ble funnet i en park nær hjemmet hans på lørdag ettermiddag.

Ambulansepersonalet som kom til stedet, startet gjenoppliving, men Hester var allerede død, ifølge talsmann Liraje Memishi i Metropolitan Ambulance Service.

Hester og vennen Neil Finn dannet Crowded House på midten av 80-tallet sammen med bassistsen Nick Seymour. Bandet gjorde suksess over hele verden, blant annet med hitlåtene «Don\'t Dream it\'s Over» og «Weather with You».

Kom som et sjokk

Etter at selvmordet ble kjent, sier Peter Green, som var Hesters venn gjennom mange år, at Hester hadde opplevd tunge stunder. Samtidig avviste han at den tidligere Crowded House-trommeslageren led av depresjoner.

- Paul sa aldri noe om noe sånt, og jeg hørte aldri noen gang at han led av noen sykdom, sa Green til australske medier.

- Men etter i dag lurer jeg på om noen egentlig visste noe.

Det tidligere bandmedlemmet Nick Seymour snakket med Hester for kort tid siden. Han befinner seg i Dublin, og forteller om den siste samtalen.

- Han sa: «Jeg er glad i deg, kamerat. Sees i byen (Melbourne) om en måned.

Også Neil Finn, som nå er på turne, mottok nyheten med sorg.

- Jeg tar det svært tungt, sier han.

Hester etterlater seg kjæreste og to jenter på 8 og 10 år.

For få år siden ble australsk musikkliv sjokkert av et annet dødsfall. Da ble INXS-stjernen Michael Hutchence funnet død på sitt hotellrom. Hutchence ble funnet hengt, men familien har bestritt at stjernen ville ta sitt eget liv og mener at dødsfallet skjedde som et uhell.