Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Crowtown

Eagles møter Boyzone.

CD: Mens brødretrioen Remi, Richard og Bjøro Hjemmen snakket om «popmusikk via Nashville» i forbindelse med debutplata, er denne Kyrre Fritzner-produserte oppfølgeren en mer solariumsbrun California-variant. Vi snakker ekstremt slick mykcountry som skrever mellom 70- og 90-tallet, og som aldri blir enig med seg selv om den skal legge seg opp mot The Eagles og Poco eller Boyzone og Westlife. «Stirring The Witches Brew» og «Starting Now» heller mest mot førstnevnte, mens «Date» og «That Boy Might» bare er en mandolin og litt vispetrommer unna klassiske boybandhits. Crowtowns ubestemmelighet er både sjarmerende og irriterende. Sjarmerende fordi ideen om å krysse Eagles med Boyzone er festlig, irriterende fordi ordentlig cowboymat som flesk og bønner ikke skal stekes i teflonpanne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling