Cruise med Cruz

I går kveld var en forelsket Tom Cruise på filmpremiere med den nye kjæresten Penelope Cruz. Se bildene!

Paret strålte i lyset fra hundrevis av blitzlamper på vei til den amerikanske premieren på Cruz' siste film «Captain Corelli's Mandolin». Paret kom arm i arm, kikket forelsket på hverandre og forsøkte ikke å skjule det mest omtalte forholdet i Hollywood de siste ukene.

Penelope (26) kysset og holdt rundt sin nye flamme (39), som nylig er skilt fra sin forrige kone, Nicole Kidman.

I juli bekreftet Cruz' manager at Penelope og Tom var et par, bare en uke etter at skuespilleren selv hadde benektet ryktene. Nå er det altså offisielt.

Skilsmissen mellom Kidman og Cruise kom i orden først tirsdag forrige uke, seks måneder etter at Cruise tok ut separasjon.

Timer før skilsmissen var et faktum oppholdt Cruise, Cruz og Kidman seg på samme filmpremiere, men ingen av dem kom sammen. Anledningen for det pikante trekantdramaet var premieren på Kidmans nye film «The Others» i Los Angeles. Criuse er produsent for ekskonas film. Cruise kom 20 minutter etter Kidman, og de to skal ikke ha snakket med hverandre.

Kidman og Cruise var gift i 10 år. Ekskona skal i følge Ananova ha blitt sjokkert over nyheten om Toms nye kjæreste. Hun skal ha spurt ut mannen om hans forhold til Penelope mens de to enda var gift. Paret hadde to barn sammen som de adopterte. De har blitt enige om å ha delt foreldreomsorg.

Et annet stjernepar var også i sentrum for journalistenes interesse i går kveld. Nicolas Cage (37), som er Cruz' medspiller i filmen, kom med kjæresten Lisa Marie Presley (28).

Cage er skilt fra skuespilleren Patricia Arquette. I flere uker har de to nye parene blitt snikfotografert av paparazzier på nattklubber og hoteller. Dette er første gang de viser seg offentlig sammen.

Cage har uttalt at han er glad for endelig å kunne spille i en romantisk film. Tidligere har han framstilt psykopater, alkoholikere, politimenn og gigoloer. I «Captain Corelli's Mandolin» spiller han en offiser som sendes til den greske øya Cephallonia under andre verdenskrig, mens Italia okkuperte Hellas. Der forelsker han seg i en lokal kvinne, som spilles av Cruz.

«Captain Corelli's Mandolin» er produsert av Tim Bevan og Kevin Loader, regissøren er John Madden. Filmen er basert på en roman av Louis de Bernieres. I USA kan publikum se den fra 17. august.

I Storbritannia hadde filmen premiere 4. mai, og mottok elendige kritikker. Avisen Evening Standard beskrev den som full av klisjeer. Kritiker Alexander Walker mente blant annet at skuespillerprestasjonene var dårlige:

- Nicolas Cage ser ikke ut til å ha et romantisk ben i kroppen. Forfatteren Louis de Bernieres har tatt til motmæle mot kritikken, og sier han er fornøyd med resultatet.

I Norge har filmen premiere 14. september.