Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Cruise og Kidman har gjort opp

Nicole Kidman og Tom Cruise unngår en stygg skittentøyvask i retten, ifølge BBC.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årets mest omtalte skilsmisseoppgjør havner likevel ikke i retten. Skuepillerne Nicole Kidman og Tom Cruise har kommet til enighet om deling av milliardformuen, melder BBC.

Parets advokater vil ikke oppgi hva forliket mellom de to går ut på, men en talsmann for Tom Cruise sier at avtalen er i boks.

Cruises advokat Dennis Wasser sier ifølge nettavisa Eonline at paret har blitt enige om å dele omsorgen for de to adoptivbarna, Isabella (8) og Connor (6).

Formuen de to hadde til sammen er ifølge BBC beregnet å være på omlag 125 millioner britiske pund, eller vel 1,6 milliarder norske kroner. Andre kilder har anslått formuen til å være vesentlig høyere. Inkludert i formuen er blant annet fem luksushus og to fly.

Det meste av formuen skal opprinnelig ha stammet fra Tom Cruise. BBC spekulerer imidlertid i at Kidman kan ha fått så mye som halvparten av formuen, siden skilsmisseloven i California sier at par som har vært gift i over ti år skal dele formuen likt.

Hvorvidt de to var gift i ti år har imidlertid vært et stridsspørsmål. Paret skal såvidt ha begynt å snakke om separasjon, da Tom Cruise begjærte skilmisse etter ni år, elleve måneder og tjuesju dagers ekteskap.

Ifølge Californias skilsmisselov skal et ekteskap som har vart under ti år bare medføre bidrag i et tidsrom på halvparten av ekteskapslengden. Har det vart i mer enn ti år blir det bidrag på livstid.

Paret ble innvilget en haste-skilmisse i august, etter at de gikk hver sin vei i februar.

Forholdet mellom Cruise og Kidman har har vært beskrevet som iskaldt siden skilsmissen. Men nylig ble det kjent at de to skulle feire jul sammen i Australia, for barnas skyld.

Tom Cruise har åpent erkjent å ha et nytt forhold til skuespilleren Penelope Cruz, og skal også ha fridd til henne, ifølge britiske medier. Nicole Kidman har på sin side blitt koblet til popstjernen Robbie Williams den siste tida.

Hele Norges coronakart