Cruise tror fortsatt på kjærlighet

Etter to havarerte ekteskap gir ikke Hollywood-kjekkasen opp håpet om å finne den rette.

Tidligere i år ble det kjent at den tre år lange romansen med den spansk-ættede skjønnheten Penelope Cruiz tok slutt.

Det vakte i sin tid stor oppsikt da Tom Cruise valgte å forlate sin skuespillerkone Nicole Kidman og et tilsynelatende lykkelig ekteskap til fordel for Cruiz.

Men til tross for to skilsmisser og flere havarerte forhold bak seg har ikke den 42-år gamle skuespilleren gitt opp håpet om å finne kjærligheten.

- Jeg vet at jeg kommer til å gifte meg igjen en dag. Jeg vet at jeg kommer til å møte noen en gang og prøve igjen, sier Cruise selvsikkert til den britiske avisen Daily Mirror.

Og han vet akkurat hvordan drømmedamen skal være.

- Hun må ha god sans for humor og ikke ha noe imot litt eventyr i livet. Jeg liker å kjøre motorsykkel og fly og jeg vil ha noen som kommer til å sette pris på de samme tingene som jeg liker, sier Cruise.

Mission Impossible-stjernen er ikke bekymret hvis det perfekte koneemne lar vente på seg. Ifølge Daily Mirror trives han godt med ungkarslivet.

- Jeg er ikke typen til å bli deprimert over ting. De forholdene jeg har hatt, har vært veldig tilfredstillende. Jeg har lært og jeg har vokst fra dem og jeg angrer ikke. Det er en flott tid i mitt liv.

Mange jern i ilden

På fredag har Cruise nye storfilm

«Collateral»

premiere over hele USA, der han spiller en kaldblodig leiemorder som skal eliminere fem nøkkelvitner i løpet av en kveld i Los Angeles. Cruise er også i gang med å spille inn oppfølgeren til suksess-serien

«Mission Impossible»

, som han også produserer.

I tillegg har han et sterkt, personlig engasjement i kampen mot narkotika.

- Jeg har sett altfor mange menneskeliv ødelagt. Jeg har sittet med foreldrene som har mistet barna sine. Jeg har tatt mennesker med til rehabiliteringssentre og hjulpet dem med å kutte ut stoff. Jeg er ikke en som bor i et herskapshus. Jeg er ute i gatene og prøver å gjøre det jeg kan, avslutter Cruise med.

EVIG OPTIMIST:</B> Her er Cruise avbildet på vei til en ekslusiv verdenspremiere av sin nye film <font face="arial, helvetica, sans-serif">«Collateral»</font>. Smilende som alltid.
ROLLE-SKIFTE: Cruise skal portretere en iskald leiemorder i sin neste film <font face="arial, helvetica, sans-serif">«Collateral»</font>. Filmen har Norges premiere 22.oktober.