Cruise vant homo-sak

Tom Cruise har fått rettens medhold i at han ikke er homo.

Den amerikanske skuespillere Tom Cruise har vunnet fram med sitt millionsøksmål mot en tidligere mykpornostjerne, som hevdet at han hadde vært Hollywood-stjernens homofile elsker.

70 millioner

En domstol i Los Angeles har dømt Chad Slater, tidligere kjent under artistnavnet Kyle Bradford, til å betale Cruise nærmere 70 millioner kroner i erstatning, opplyste filmstjernenes advokater onsdag.

Cruise, som tidligere var gift med skuespilleren Nicole Kidman, saksøkte Slater for det tidoble, for påstandene han kom med i intervju med et fransk ukeblad i 2001.

Kravet ble redusert etter at Slater truet med å slå seg selv personlig konkurs, noe som kunne ha fratatt Cruise muligheten for å få erstatning.

Traff aldri Tom

Slater medga i fjor at han aldri hadde møtt Cruise, og at uttalelsen om at de to hadde hatt et homofilt forhold derfor var dikt fra ende til annen.

Cruise saksøkte i 2001 også en annen mann, som hevdet å være i besittelse av videoopptak der Cruise hadde sex med andre menn. Cruise trakk senere søksmålet etter at Michael Davis offentlig medga at han hadde løyet.

(NTB-AFP-Reuters)

<B>REGULERT: </B>Tom Cruise har fått avkreftet homoryktene. Nå er det ryktet om skjeve tenner som skal ut av verden.