Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Cult of Luna

Nok en helstøpt avlevering fra svenske støyrockere.

CD: Cult of Luna fikk mange øyne rettet mot seg etter briljante «The Beyond» fra 2002. Med oppfølgeren «Salvation» fra 2004 som foreløpig kataloghøydepunkt, er ikke forventningene til «Somewhere Along The Highway» beskjedne. Det behøver de ikke være heller. «SAtH» føyer seg pent inn i Cult of Lunas tradisjon for messende og grandios støyrock. Ikke så massiv i framtoningen som forgjengeren, men fremdeles knugende og storslått. Med Isis og Neurosis som de mest åpenbare referansene, tar Cult of Luna seg god tid der de møysommelig reiser sine svære riffvegger. «Finland» er drønnende episk, mens «And With Her Came The Birds» er det avmålte motstykket. Det kvartlange avslutningssporet «Dark City Dead Man» er platas dynamiske høydepunkt og forløsning, der det nydelige og kvernende avslutningstemaet understreker nok en hjemmeseier.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling