Cumshots benekter at de har fått bot

- Dette er bare noe politiet gjør for å plise politikerne i bibelbeltet, melder Cumshots tilbake.

Dagbladet.no fikk i ettermiddag bekreftet at hvert medlem i Cumshots har fått 10 000 i bot etter sexsjokket i går kveld under konserten i Bendiksbukta. I tillegg fikk paret som hadde sex også 10 000 i bot hver.

Gjør bot for Krf-folket

Men Cumshots har flere sprell på lager. De nekter for å ha fått noen bot, og at bandet nå er med på stemmesanking for KrF.

- Ingen av oss har fått noen bot. Politiet vil kjøre på for å sverte oss, det er bare tull, sier trommis Chris Bartender, eller Christian Svendsen som han egentlig heter.

Hva med politiets pressemelding?

- Jeg vet ikke noe. Vi har ikke fått en eneste bot. Vi var på politistasjonen i dag, og der var alt greit. Saken blir først tatt opp til høsten, og skjer det noe blir det eventuelt rettsak på nyåret, var beskjeden vi fikk.

Cumshots for bibelbeltet

- Dette gjør de bare for å vise at de klarte å straffe oss, for å plise herrene i KrF, ordføreren i Kristiansand, for å blidgjøre folket.

Og det er tydelig at bandet har planer om å finne på et motsvar.

- Følg med!, er det eneste Chris Bartender vil ut med så langt. Men det er klart at bandet går med planer.

Tror du dere får bot?

- Vi gir faen i hele greia. 10 000 er ingenting for Cumshots.

Betaler ikke

Regnskogpuler Tommy Hol Ellingsen bekrefter overfor Dagbladet.no at han og kjæresten Leona Johansson har fått 10 000 hver i bot. Begge to nektet å vedta bøtene.

- Er du gæren?! Dette blir jo bare kjempegøy. Nå blir det rettssak og masse publisitet for oss å spille og lage porno på.

De to synes boten er svært høy.

- Ingenting har sluttet å overraske meg med samfunnet rundt meg, sier Hol Ellingsen.

De to har foreløpig ikke tatt kontakt med advokat.

- Men kanskje vi rømmer. Vi skal jo til Tyskland, så vi får se, avslutter scenemannen spøkefullt.

Synes straffen er for lav

Steinar Kristiansen fra KrF er en av de som har anmeldt både Cumshots og sex-paret til politiet. Han vil ha en strengere sanksjon og ber politiet vurdere straffeutmålingen på nytt.

- De burde bures inn, for her har politiet en glimrende mulighet til å statuere et eksempel.

Han mener også at politiet bør etterforske om Quartledelsen har visst om opptrinnet på forhånd.

- Fra uavhengige kilder har jeg blitt fortalt at festivalens egen fotograf var varslet om sex-stuntet. Dersom dette medfører riktighet bør dette få klare følger for ledelsen av festivalen, skriver Kristiansen i en e-post til Dagbladet.no onsdag kveld.

MÅTTE PÅ POLITIHUSET:</B> Hele Cumshots måtte til avhør på politihuset i Kristiansand i dag. Og Kristopher Schau og gjengen kom ut igjen med bot på 10 000 hver, melder politiet. Selv sier de at de ikke har fått noen bot.
TAR SEG EN RØYK:</B> Hovedpersonen selv er tilsynelatende uberørt av alt oppstyret gårsdagens konsert skapte.
ROCK`N`ROLL:</B> Sex, høy musikk og sint politi er noe som hører med livsstilen.