D12

Eminems gutter med sin andre skive.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CD: I den høyst fornøyelige «My Band» driver Eminem og de fem andre i D12 gjøn med det faktum at mange sliter med å ta D12 seriøst som gruppe (kjapt: nevn et annet medlem i D12). Det er liksom Eminem med band, og for min del lukter dette av den muligheten Eminem har til å gi barndomsvennene sine noen slanter. For la oss være ærlige: dette er bare ikke så veldig bra.

Debuten «Devil's Night» var heller ikke det, og på «D12 World» er det ikke annet enn singelen «My Band» og «Get My Gun» som får det til å røske i den gamle hiphop-foten. Ellers domineres plata av kjedelig rapp om hvor tøffe D12-gutta er, og det er fint lite av den funky finessen og tekstmessige galskapen som Eminem framviser på sine plater. Resten av D12-gutta er litt slappe rappere uten den store tekstmessige fantasien, og jeg tror selv Eminems største fans synes dette blir litt unødvendig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer