Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Da de gjorde comeback, måtte opprørspoliti med pepperspray roe ned publikum

Nå skal Death From Above 1979 til Pstereo.

GJENFORENT: Death From Above 1979 har bare gitt ut én plate, men har en fanskare som liker å gjøre opprør. Foto: Warner
GJENFORENT: Death From Above 1979 har bare gitt ut én plate, men har en fanskare som liker å gjøre opprør. Foto: Warner Vis mer

(Dagbladet): Den midlertidig gjenforente elektropunkduoen Death From Above 1979 ble i dag annonsert til sommerens Pstereo i Trondheim.

Der kan det gå riktig så hardt for seg - om scenene som utspant seg under bandets gjenforeningskonsert i Texas i mars gjentar seg.

Det oppsto nemlig komplett kaos da det møtte opp flere ganger så mange mennesker som det var plass til utenfor det lille konsertlokalet, ifølge CBC News.

Da konserten begynte, rev folkemengden som ikke kom seg inn ned gjerdene som skilte dem og inngangen. Flere tok seg så inn i konsertlokalet som kun rommet 200 mennesker.

Til slutt måtte det amerikansk opprørspoliti med hester og tåregass til for å stoppe opptøyene.

- Vi har fått skandinavisk eksklusivitet på bandet, og dette blir trolig siste mulighet til å se bandet i Norge. Svartebørsbillettene til London-konserten i forrige uke lå på nærmere to tusen kroner, sier bookingansvarlig Kim Aasli.

Også Santigold, Bad Spit og Norma Sass ble i dag klare for Pstereo.

De føyer seg inn på en festivalplakat som allerede består av blant andre Lissie, Håkan Hellström, The Roots og Best Coast.

IKKE AKKRUAT PELLE POLITIBIL: Opprørspoliti med pepperspray og hest måtte stoppe den opprørske DFA1979-folkemengden. Foto: YouTube
IKKE AKKRUAT PELLE POLITIBIL: Opprørspoliti med pepperspray og hest måtte stoppe den opprørske DFA1979-folkemengden. Foto: YouTube Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media