Påskelabyrinten:

Da Emil (27) hørte navnet på konkurrenten, ble han overrasket

Emil André Erstad møtte sin egen lærer i «Påskelabyrinten»-finalen. Men det var svigerfar til slutt reddet dagen.

TEAM: Emil Andre Erstad sammen med svigerfar Øyvind Kleven. Erstad er for anledningen kledd i svigerfars påskelabyrint-tskjorte fra 2004. Foto: Privat
TEAM: Emil Andre Erstad sammen med svigerfar Øyvind Kleven. Erstad er for anledningen kledd i svigerfars påskelabyrint-tskjorte fra 2004. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Like sikkert som at jul og påske kommer hvert år, er Viggo Valles radioprogram «Påskelabyrinten» på NRK P1. Etter ei spenningsfylt uke der mange har forsøkt å knekke Valles finurlige påskenøtter, har reisen kommet til veis ende.

Møtte læreren i finalen

Lørdag formiddag gikk finalen av stabelen. De tre som hadde kvalifisert seg til den siste etappen av labyrinten var Emil André Erstad, Anne Therese Seppola og Lars Andre Andersen. For to av dem ble det en artig gjenforening.

- Jeg synes det var noe kjent med navnet Lars Andre Andersen. Da jeg søkte det opp rett før konkurransen, så jeg at jeg hadde hatt ham som lærer da jeg gikk på toppidrettslinja på Tertnes videregående, forteller Emil André Erstad til Dagbladet.

Psst! Hvis du ikke hørte «Påskelabyrinten», bør du kanskje høre på programmet før du leser videre, og får vite hvem som vant årets konkurranse.

Ikledd svigerfars «Påskelabyrinten»-tskjorte fra 2004, og med hjelp fra både ham og quizlaget «Den ekte verdikommisjonen», klarte Erstad å ta seg helt til topps i finalen. Det skjedde imidlertid ikke uten litt dramatikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer