Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Da «Fifty Shades Darker»-filmen var over, lå disse igjen i kinosalen: - De var begge tørre og rene

«Funnet i sal 3 etter 20.00-visningen av Fifty Shades Darker. Ta kontakt hvis du vil ha dem tilbake.»

«Funnet i sal 3 etter 20.00-visningen av Fifty Shades Darker. Ta kontakt hvis du vil ha dem tilbake.» Det skrev kinosjef Jørgen Søderberg Jansen om gårsdagens noe spesielle funn i Fredrikstad kino. Foto: Privat
«Funnet i sal 3 etter 20.00-visningen av Fifty Shades Darker. Ta kontakt hvis du vil ha dem tilbake.» Det skrev kinosjef Jørgen Søderberg Jansen om gårsdagens noe spesielle funn i Fredrikstad kino. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det er hyggelig at folk er så opptatt av hittegods.

Det er kinosjef Jørgen Søderberg Jansens oppsummering av Facebook-meldingen han la ut i går. Jansen er kinosjef for Fredrikstad kino og etter en forestillingen av den friske «Fifty Shades Darker», oppfølgeren til kinosuksessen «Fifty Shades of Grey», la han ut følgende etterlysning:

«Funnet i sal 3 etter 20.00-visningen av Fifty Shades Darker. Ta kontakt hvis du vil ha dem tilbake.»

Med ordene fulgte det med et bilde. Av to gjenglemte agurker.

Hittegodset ble funnet etter en forestilling av oppfølgerfilmen på Fredrikstad kino klokka 20.00 i går kveld. Det var en kinoansatt som fant det noe spesielle hittegodset. Ikke hverdagskost i en kinosal, i alle fall.

- Tørre og rene

Agurkene var begge hele og fremdeles iført plastemballasje som var ubrutt.

- De var begge tørre og rene. Jeg kan ikke si noe om hvorfor de ligger der, men det kan tenkes at noen har forsøkt å være morsomme, sier kinosjef Jansen.

- TØRRE OG RENE: Kinosjef Jørgen Søderberg Jansen har tatt vare på agurkene, og kan hentes av de som måtte savne dem. Foto: Privat
- TØRRE OG RENE: Kinosjef Jørgen Søderberg Jansen har tatt vare på agurkene, og kan hentes av de som måtte savne dem. Foto: Privat Vis mer

Da har de i så fall lyktes, og i forlengelsen har også Fredrikstad kino klart det samme. De la ut en melding med etterlysningen av agurkenes eiere på Facebook seint fredag kveld.

I skrivende stund har over 400 000 personer sett posten og over 3900 har lagt igjen en kommentar. Mange tagger sine venner og spør for eksempel:

- Reiste du helt til Fredrikstad for å gå på kino, Lisa?

20.00-visningen av «Fifty Shades Darker» gikk for en fullsatt sal tre i kinohuset. Den rommer 213 seter.

- Dette var en av mange utsolgte forestillinger. Det gjør dette litt gøy, sier kinosjef Jansen.

Tre har gjort krav

Han hadde forventet noe respons på Facebook-innlegget han publiserte i går kveld, men ikke like mye som det i skrivende stund har fått.

- Jeg må tydeligvis fortsette å legge ut bilder av hittegods. Det er jo åpenbart det folk vil ha, sier kinosjefen tørt.

Han regner kommentarene for å være tips, men regner ikke med at noen kommer for å hente igjen hittegodset.

- Til nå har tre personer kontaktet oss og gjort krav på dem, men jeg tror ikke noen kommer til å dukke for å hente dem. Skulle de gjøre det, har vi dem i så fall i kjøleskapet, sier Jansen.

Både oppfølgerfilmen «Fifty Shades Darker» og originalfilmen «Fifty Shades of Grey» er basert på forfatteren E.L. James' storsuksess «Fifty Shades of Grey»-bøker.

UTVIDET TRAILER: Februar 2017 kommer Fifty Shades Darker på kino. Se den nye traileren med bonusmateriale her. Video: Universal Pictures Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!