Da «Fifty Shades Darker»-filmen var over, lå disse igjen i kinosalen: - De var begge tørre og rene

«Funnet i sal 3 etter 20.00-visningen av Fifty Shades Darker. Ta kontakt hvis du vil ha dem tilbake.»

«Funnet i sal 3 etter 20.00-visningen av Fifty Shades Darker. Ta kontakt hvis du vil ha dem tilbake.» Det skrev kinosjef Jørgen Søderberg Jansen om gårsdagens noe spesielle funn i Fredrikstad kino. Foto: Privat
«Funnet i sal 3 etter 20.00-visningen av Fifty Shades Darker. Ta kontakt hvis du vil ha dem tilbake.» Det skrev kinosjef Jørgen Søderberg Jansen om gårsdagens noe spesielle funn i Fredrikstad kino. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er hyggelig at folk er så opptatt av hittegods.

Det er kinosjef Jørgen Søderberg Jansens oppsummering av Facebook-meldingen han la ut i går. Jansen er kinosjef for Fredrikstad kino og etter en forestillingen av den friske «Fifty Shades Darker», oppfølgeren til kinosuksessen «Fifty Shades of Grey», la han ut følgende etterlysning:

«Funnet i sal 3 etter 20.00-visningen av Fifty Shades Darker. Ta kontakt hvis du vil ha dem tilbake.»

Med ordene fulgte det med et bilde. Av to gjenglemte agurker.

Hittegodset ble funnet etter en forestilling av oppfølgerfilmen på Fredrikstad kino klokka 20.00 i går kveld. Det var en kinoansatt som fant det noe spesielle hittegodset. Ikke hverdagskost i en kinosal, i alle fall.

- Tørre og rene

Agurkene var begge hele og fremdeles iført plastemballasje som var ubrutt.

- De var begge tørre og rene. Jeg kan ikke si noe om hvorfor de ligger der, men det kan tenkes at noen har forsøkt å være morsomme, sier kinosjef Jansen.

Da har de i så fall lyktes, og i forlengelsen har også Fredrikstad kino klart det samme. De la ut en melding med etterlysningen av agurkenes eiere på Facebook seint fredag kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer