- Da George Martin drepte meg, tenkte jeg: «Faen ta deg»

«Game of Thrones»-stjerna ville ikke dø.

VILLE IKKE DØ: Skuespilleren Jason Momoas karakter Khal Drogo i «Game of Thrones» fikk ikke leve lenge. Momoa innrømmer at han ikke syns det var så gøy. Foto: AP/HBO/NTB Scanpix
VILLE IKKE DØ: Skuespilleren Jason Momoas karakter Khal Drogo i «Game of Thrones» fikk ikke leve lenge. Momoa innrømmer at han ikke syns det var så gøy. Foto: AP/HBO/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag kveld ble det offentliggjort at «Game of Thrones» er TV-serien som kan vinne flest priser under årets Emmy-prisutdeling, med sine 19 nominasjoner.

I serien møter man en rekke karakterer, og man får også se en rekke av dem bli drept, eller dø på andre måter.

Skuespilleren Jason Momoas (34) karakter Khal Drogo er én av karakterene som ikke fikk lov til å leve lenge - Drogo døde allerede i seriens første sesong.

Det er naturligvis ikke Jason Momoa spesielt glad for.

- Jeg ble veldig lei meg Likevel var han forberedt på at han måtte vike tidlig, siden han hadde lest «A Song of Ice and Fire» av George R.R. Martin, som serien er basert på, sier han til Huffington Post.

- Da George Martin drepte meg, tenkte jeg: «Faen ta deg», sier han til avisa, og legger til:

- Neida, jeg tuller. Men da George drepte meg ble jeg veldig lei meg. Jeg gikk og kjøpte boka på bokhandelen, og var «bummed» over at jeg var død. Men han skriver fantastisk.

Lager film med kona Momoas nye film, «Road to Paloma», har premiere i USA i dag. I tillegg til å være skuespiller i filmen har Momoa vært med på å skrive filmen, og regissert den.

I filmen spiller også Momoas kone, Lisa Bonet.

Før rollen som Khal Drogo er kanksje Momoa mest kjent for å ha spilt Conan i filmen «Conan the Barbarian».

SÅNN SER HAN EGENTLIG UT: Jason Momoa, som spiller karakteren Khal Drogo i «Game of Thrones». Foto: Stella Pictures
SÅNN SER HAN EGENTLIG UT: Jason Momoa, som spiller karakteren Khal Drogo i «Game of Thrones». Foto: Stella Pictures Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer