Da jeg møtte Robbie

Ble Celina natta over? Likte Dorthe å bli klådd på? Og hvordan var det å kysse Robbie foran 13 000 publikummere?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PÅ NACHSPIELET ETTER Robbie Williams konsert i Valhall i fjor var det som kunne krype og gå av norske kjendiser samlet på restauranten Sans i Oslo sentrum. Ordet på gaten var at Robbie Williams skulle komme og kaste glans over festen. Selv husker vi godt hvordan God Kveld Norge-programleder Dorthe Skappel ble rød i kinna da superstjernen endelig feide inn døra med lua på snei og musikksjef i NRK Petre, Håkon Moslet, ropte «Robbie, she\'s over here». Vi ringer Skappel.

- Hei, det er Dorthe.

- Hvordan er Robbie Williams sånn egentlig?

- Jeg har møtt han to ganger. Jeg opplever han som veldig tilstede når han velger å være tilstede. I intervjusituasjonen var han veldig tilstede, men da kamera var slått av var han mye roligere. Han var ikke like interessert lenger, han hadde bare et helt annet støynivå. Det var ganske fascinerende og samtidig forståelig, han er jo en entertainer, så det sier seg jo litt selv at han er slik.

- Men tilbake til den etterfesten, hvordan føltes det da han omsider kom inn i lokalet. Kjente du godt at han var mann og du, eh, kvinne?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer