Da kvinnene kastet truser på Enrique Iglesias, fikk presidenten nok

- Burde piskes med giftige piggrokkhaler.

SJARMERTE PUBLIKUM:  Den spanske artisten Enrique Iglesias fikk uventet oppmerksomhet fra damene under sin Sri Lanka-konsert. Foto: REUTERS/Darrin Zammit Lupi
SJARMERTE PUBLIKUM: Den spanske artisten Enrique Iglesias fikk uventet oppmerksomhet fra damene under sin Sri Lanka-konsert. Foto: REUTERS/Darrin Zammit Lupi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sri Lankas president Maithripala Sirisena er opprørt etter en konsert med Enrique Iglesias før jul, og mener at organisatorene burde «piskes med giftige piggrokkhaler».

Iglesias holdt konsert i Colombo 20. desember og sjarmerte som vanlig den kvinnelige delen av publikum i senk.

Hylende jenter og kvinner av alle aldre stormet scenen for å kysse og klemme på den spanske storsjarmøren, mens andre kastet truser og BH-er på ham.

Dette opprører president Maithripala Sirisena.

- En slik usivilisert oppførsel strider helt mot vår kultur. Jeg sier ikke at disse usiviliserte kvinnene som tok av seg BH-en skal piskes med giftige piggrokkhaler, men organisatorene av slike opptredener bør, sier presidenten.

Pisking med piggrokkhaler var en vanlig straffemetode på Sri Lanka i middelalderen, og brukes fortsatt som uttrykk for at noen fortjener streng straff.

Iglesias-konserten i Colombia var en del av popartistens verdensomspennende «Love and Sex»-turné.

Sri Lanka er kjent som et svært konservativt samfunn, der selv ikke gifte par skal vise følelser offentlig. Politiet har til tider pågrepet par som har kysset i parker og på strender.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer