Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Da kvinnene kastet truser på Enrique Iglesias, fikk presidenten nok

- Burde piskes med giftige piggrokkhaler.

SJARMERTE PUBLIKUM:  Den spanske artisten Enrique Iglesias fikk uventet oppmerksomhet fra damene under sin Sri Lanka-konsert. Foto: REUTERS/Darrin Zammit Lupi
SJARMERTE PUBLIKUM: Den spanske artisten Enrique Iglesias fikk uventet oppmerksomhet fra damene under sin Sri Lanka-konsert. Foto: REUTERS/Darrin Zammit Lupi Vis mer

Sri Lankas president Maithripala Sirisena er opprørt etter en konsert med Enrique Iglesias før jul, og mener at organisatorene burde «piskes med giftige piggrokkhaler».

Iglesias holdt konsert i Colombo 20. desember og sjarmerte som vanlig den kvinnelige delen av publikum i senk.

Hylende jenter og kvinner av alle aldre stormet scenen for å kysse og klemme på den spanske storsjarmøren, mens andre kastet truser og BH-er på ham.

Dette opprører president Maithripala Sirisena.

- En slik usivilisert oppførsel strider helt mot vår kultur. Jeg sier ikke at disse usiviliserte kvinnene som tok av seg BH-en skal piskes med giftige piggrokkhaler, men organisatorene av slike opptredener bør, sier presidenten.

Pisking med piggrokkhaler var en vanlig straffemetode på Sri Lanka i middelalderen, og brukes fortsatt som uttrykk for at noen fortjener streng straff.

OPPRØRT: Sri Lankas president Maithripala Sirisena reagerer sterkt på at kvinner kastet truser og BH-er på scenen under Iglesias-konsert. AFP PHOTO / LAKRUWAN WANNIARACHCHI
OPPRØRT: Sri Lankas president Maithripala Sirisena reagerer sterkt på at kvinner kastet truser og BH-er på scenen under Iglesias-konsert. AFP PHOTO / LAKRUWAN WANNIARACHCHI Vis mer

Iglesias-konserten i Colombia var en del av popartistens verdensomspennende «Love and Sex»-turné.

Sri Lanka er kjent som et svært konservativt samfunn, der selv ikke gifte par skal vise følelser offentlig. Politiet har til tider pågrepet par som har kysset i parker og på strender.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media