Da Lukas Kasha ble konge

Se video fra konserten alle sier de har vært på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Navnet Lukas Kasha er hentet fra en barnebok av Lloyd Alexander og handler om en fattig gutt som ender som konge av Persia. Da bandet Lukas Kasha i går gikk på scenen på John Dee gjorde de som sin navnefelle, tok steget opp i en ny divisjon.Utsolgt

Konserten var utsolgt og i følge manager Helge Kanck hadde plateselskapet fått opp til 300 henvendelser fra skuelystne som ikke hadde fått billett og ville inn. De som var tilstede fylte rommet til bristepunktet.

A-lista

Låta \'Love Abuse\' var vært a-listet på riksdekkende radiokanaler i 4 måneder, og Lukas Kasha har fått mye oppmerksomhet selv før skiva kom ut. Plateselskaper i Tyskland lukter på distribusjon og de har allerede en stående invitasjon til å turnere europa som support for engelske Infadels.

Live video

Dagbladet.no var i går på plass på John Dee og dekket konserten live. Videoen på denne siden er høydepunkter fra konserten. Blant låtene finner du hiten \'Love Abuse og en versjon av bandets nye singel \'Neon Meltdown\'.

Kongelig Kasha Lukas Kasha overbeviste på scenen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer