Da Mette Marit ble utagerende

Kronprinsessen danset heftig med Wyclef Jean - og andre Nobel-høydepunkter.

HEFTIG OG BEGEISTRET: Det ble heftig på VIP-området da Wyclef Jean fikk fart på hoftene til kronprinsesse Mette-Marit. Foto: Eirik Helland Urke
HEFTIG OG BEGEISTRET: Det ble heftig på VIP-området da Wyclef Jean fikk fart på hoftene til kronprinsesse Mette-Marit. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nobelprisen og påfølgende konserter med celebriteter på slep er ikke arenaene for de store skandalene, men minnerike øyeblikk i begge ender av skalen finner vi.

En skikkelig svingom I 2009, under Nobelkonserten for president Barack Obama tok en av artistene, Wyclef Jean, seg en dans med kronprinsesse Mette-Marit. Den folkelige og populære rapperen kom overraskende opp på VIP-tribunen og rocket både kronprinsen og kronprinsessen.

Også i 2012 reiste kronprinsessen seg fra VIP-plassen og danset da soulartisten Seal spilte låta «Crazy».

To butikktyverier Om det samme skjer i år, når Aerosmith-vokalist Steven Tyler kommer, gjenstår å se. Han har avrundet en stor turné med Aerosmith og Slash og jobber nå med sin første soloplate.

Det nærmeste vi kommer en pikant skandale, var da «Sex og singelliv»-stjernen og Nobelkonsertvert Sarah Jessica Parker i 2012 skulle dra hjem til USA.

Dagen etter konserten ble hennes følge kraftig forsinket på Gardermoen. Grunnen var at Leslie Lopez, Parkers personlige sminkør, ble anklaget for å ha stjålet et par solbriller fra en av butikkene på Gardermoen, og måtte til avhør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer