Da Solange sang på Coachella, dukket denne dama opp på scenen...

Søsterlig forbrødring på festival.

SAMMEN PÅ SCENEN: Publikum hadde ingen problemer med å gjenkjenne den uanmeldte gjesteartisten på Solanges konsert på Coachella. Solange selv til høyre. Alle foto: SCANPIX

(Dagbladet): Heldiggrisene som er på den solstekte California-festivalen Coachella ble enda heldigere da selveste Beyonce (32) helt uanmeldt dukket opp på lillesøster Solange Knowles' konsert lørdag.

Publikum gikk bananas da popdronninga entret scenen i låta «Losing You», og kastet seg ut i en koreografert dans sammen med den fem år yngre søsteren, skriver New York Daily News.

Selv om den 27 år gamle artisten og låtskriveren på mange måter lever i sin enda mer berømte storesøsters skygge, har hun alltid hevdet at de to er kunstnerisk svært forskjellige. Hun legger likevel ikke skjul på at Beyonce er en rollemodell for henne, og introduserte henne som «min favorittperson i hele verden» på Coachella.

Også Beyonces ektemann Jay Z var med på festivalen, og gjestevisitterte en annen konsert: Nas. Selv om de to monumentale rapperne begravde stridsøksen for mange år siden, har de aldri stått sammen på scenen før, ifølge musikkbloggen Stereogum. Jay Z og Nas gjorde låtene «Dead Presidents» og «Where I'm From» sammen.

Coachella er en av USAs største musikkfestivaler, arrangeres i år for 14. gang og trekker rundt 75 000 mennesker hver dag til festivalområdet i den sandstormutsatte Coachella-dalen sør i California. Årets headlinere var Muse, Arcade Fire og et gjenforent Outkast, som riktignok ikke var helt heldige med sin konsert fredag.