Da Solange sang på Coachella, dukket denne dama opp på scenen...

Søsterlig forbrødring på festival.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Heldiggrisene som er på den solstekte California-festivalen Coachella ble enda heldigere da selveste Beyonce (32) helt uanmeldt dukket opp på lillesøster Solange Knowles' konsert lørdag.

Publikum gikk bananas da popdronninga entret scenen i låta «Losing You», og kastet seg ut i en koreografert dans sammen med den fem år yngre søsteren, skriver New York Daily News.

Selv om den 27 år gamle artisten og låtskriveren på mange måter lever i sin enda mer berømte storesøsters skygge, har hun alltid hevdet at de to er kunstnerisk svært forskjellige. Hun legger likevel ikke skjul på at Beyonce er en rollemodell for henne, og introduserte henne som «min favorittperson i hele verden» på Coachella.

Også Beyonces ektemann Jay Z var med på festivalen, og gjestevisitterte en annen konsert: Nas. Selv om de to monumentale rapperne begravde stridsøksen for mange år siden, har de aldri stått sammen på scenen før, ifølge musikkbloggen Stereogum. Jay Z og Nas gjorde låtene «Dead Presidents» og «Where I'm From» sammen.

Coachella er en av USAs største musikkfestivaler, arrangeres i år for 14. gang og trekker rundt 75 000 mennesker hver dag til festivalområdet i den sandstormutsatte Coachella-dalen sør i California. Årets headlinere var Muse, Arcade Fire og et gjenforent Outkast, som riktignok ikke var helt heldige med sin konsert fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer