Da Tobias var på vei for å spille i «Homeland» mot Claire Danes, kolliderte bilen han satt i

Nå er Tobias Santelmann (37) aktuell med TV 2-krimserien «Grenseland».

PÅ SØRENGA: Tobias Santelmann (37) spiller hovedrollen i den nye spenningsserien «Grenseland» på TV 2. Mye av handlingen foregår på Sørenga i Oslo der politimannen Nikolai bor. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
PÅ SØRENGA: Tobias Santelmann (37) spiller hovedrollen i den nye spenningsserien «Grenseland» på TV 2. Mye av handlingen foregår på Sørenga i Oslo der politimannen Nikolai bor. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): – Det er litt som når man får barn. Man er veldig stolt, og har utrolig lyst til å vise fram ungen, sier Tobias Santelmann (37) etter å dumpet ned på en kafé på Sørenga i Oslo, et område flere scener i den nye tv-serien «Grenseland» er spilt inn.

37-åringen er kjent for roller i en rekke norske filmer og tv-serier som «Kon-Tiki», «Kampen om tungtvannet», «Øyevitne» og «Frikjent». Torsdag var det premiere på thrillerdramaet «Grenseland», der Santelmann spiller sin aller første hovedrolle på skjermen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer