TVNorge, Julie Andem og Else Kåss Furuseth

Da TVNorge-sjefen fikk høre ideen til dama bak «Skam» og Else for ti år siden sendte han dem rett på dør

Forslaget de to ambisiøse studentene Else Kåss Furuseth og Julie Andem kom med var ikke bare kontroversielt, men også umulig.

HENTET ELSE: Programdirektør for TV Norge og Discovery Networks, Eivind Landsverk, har rekruttert både NRKs Jon Almaas og komiker Else Kåss Furuseth til kanalen. Kåss Furuseth fortalte om sitt første møtet med Landsverk torsdag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
HENTET ELSE: Programdirektør for TV Norge og Discovery Networks, Eivind Landsverk, har rekruttert både NRKs Jon Almaas og komiker Else Kåss Furuseth til kanalen. Kåss Furuseth fortalte om sitt første møtet med Landsverk torsdag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - For rundt ti år siden møtte jeg og («Skam»-skaper) Julie Andem opp på kontoret til Eivind for å presentere tv-konseptet «Grenseløs kjærlighet», men det var nok for banebrytende, sier komiker og nyrekruttert TVNorge-profil, Else Kåss Furuseth.

Anledningen for anekdoten er torsdagens lansering av Discovery networks Norway (TVNorge, Eurosport, Max, Fem) vårprogram , og det er idet komiker Else Kåss Furuseth blir dratt opp på scena av kanalens programdirektør, Eivind Landsverk, hun forteller om det mislykkede møtet.

- Sendte oss på dør

Ideen var visstnok å fly inn en gruppe russiske kvinner som ønsket å finne kjærligheten i Norge. Hun som til slutt kapret hjertet til en utvalgt nordmann skulle vinne oppholdstillatelse.

- Han sendte oss rett på dør, fortsetter komikeren til latter fra salen.

Ti år seinere er både Andem og Kåss Furuseth to av tv-Norges heiteste poteter, men Eivind Landsverk angrer ikke på at han avslo tilbudet den gangen.

- He-he, jeg husker det godt, men nei, det var jo overhodet ikke realistisk. Den samtalen med UDI hadde blitt litt vanskelig, forteller en lattermild Landsverk til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer