Dag Erik Pedersen tenker på farens siste ord hver eneste dag

Da faren døde skjønte han hvor skjørt livet er.

GULLRUTEN:  Den tidligere sykkelproffen Dag Erik Pedersen er nominert til Gullruten som programleder for «Mesternes mester». Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet.
GULLRUTEN: Den tidligere sykkelproffen Dag Erik Pedersen er nominert til Gullruten som programleder for «Mesternes mester». Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

[teaser][/teaser](Dagbladet): - Du blir alltid god sammen med andre, du blir aldri god alene, sier Dag Erik Pedersen (56).

Dette er det siste faren sa til ham før han døde. Det tenker han på hver dag.

Dag Erik Pedersen - tidligere proffsyklist og nå journalist, programskaper og programleder for NRK-programmet «Mesternes Mester».

Programmet har samlet nordmenn foran tv-en i flere år. Nesten 1,4 millioner nordmenn satt klistra til skjermen for å se Thor Hushovd, Vibeke Skofterud og Andreas Håtveit kjempe om seieren denne sesongen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer