«Dag» settes opp som 4,5 timers kinofilm

Siste sesong av serien blir å se på det store lerretet. Se de første klippene her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV 2-serien «Dag» har høstet gode seertall, kritikerskryt og flere Gullruten-priser enn noen annen dramaserie. 17. september kommer den fjerde og siste sesongen av serien, og for de aller ivrigste tilhengerne har regissør og manusforfatter Øystein Karlsen og hovedrolleinnehaver Atle Antonsen en spesiell karamell:

De setter opp hele sesongen som en eneste, massiv, fire og en halv times kinoforestilling i Oslo, Trondheim, Bergen og Halden.

- Betale tilbake - Vi har lyst til å gi de som aller mest hardnakket har fulgt serien gjennom 4 sesonger, en mulighet til å se alle episodene i en eksklusiv visning først sammen med skuespillerne. Det er en slags måte å betale litt tilbake på for at de har vært med på å gi serien et så langt liv som den har, sier Karlsen til Dagbladet.

Han hevder å ha hatt en oppfattelse av hvordan serien skal avrundes helt siden han var halvveis i manusarbeidet med forrige sesong.

- Men å få den til å gå opp slik at det virker som om det har vært planlagt fra første bilde i sesong 1 er jo det som er vanskelig. Når det først falt på plass, så virka det helt riktig. Det er umulig for seerne å vite hvordan det slutter før det er fem minutter igjen, sier Karlsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer