Dagbladet-anmelder har skrevet boka om Valla

Ble holdt hemmelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag klokka 10.30 lanseres boka der tidligere LO-leder Gerd-Liv Valla snakker ut om bevigenhetene som ledet til hennes avgang.

Fram til i dag har forfatteren av boka «Prosessen» - akkurat som Franz Kafkas klassiske roman - blitt holdt hemmelig. I dag kan imidlertid Ny Tid fortelle at det er journalist og forfatter Stian Bromark som har ført boka i pennen.

- Det var et fruktbart og spennende samarbeid. Min oppgave er først og fremst å fortelle hennes historie. Men jeg synes hun absolutt er troverdig, forteller Bromark til Ny Tid.

På grunn av Vallas sykemelding etter avgangen, måtte hun lese inn boka på bånd. Nettopp dette at hun jobbet med boka mens hun var sykemeldt var gjenstand for debatt tidligere i år.

Bromark jobber nå med sin femte bok, denne gang en biografi om Sigurd Evensmo. Han er tidligere kulturredaktør og konstituert redaktør, nå fast spaltist i Ny Tid, og fast bokanmelder i Dagbladet.

- Han er en fremragende forfatter og journalist og en mann som både har stor kontroll på fakta og en litterær fremstillingsevne som denne boka behøver, sier redaksjonssjef Ida Berntsen i Cappelen om Bromark.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer