Dagbladet-comeback i Bergen og Trondheim

Etter 15 års pause er Dagbladet tilbake med to lokalkontorer i to storbyer.

COMEBACK: Dagbladet gjør comeback med redaksjoner i både Bergen og Trondheim. Her er nyhetsredaktør Frode Hansen i Dagbladet sammen med utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne i redaksjonslokalene på Hasle. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
COMEBACK: Dagbladet gjør comeback med redaksjoner i både Bergen og Trondheim. Her er nyhetsredaktør Frode Hansen i Dagbladet sammen med utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne i redaksjonslokalene på Hasle. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til høsten lanserer Dagbladet to nye lokalsatsinger som skal fylles med nyheter fra Bergen og Trondheim, laget av egne lokaljournalister i de to byene.

- Dagbladet skal være for hele landet, og vi ønsker denne høsten å tilby bergensere og trøndere lokalt innhold som en ekstra service. I ekte Dagblad-ånd blir breaking- nyheter vår viktigste satsing i de to byene, og den lokale tilstedeværelsen vår skal dessuten styrkes med landets beste breaking-desk, sier utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne.

- Ekstremt spennende

Ikke siden tidlig 2000-tall har Dagbladet hatt egne lokalkontorer andre steder i landet. Nyhetsoperasjonen styres i dag fra redaksjonen som sitter på Hasle i Oslo.

- Lokalmarkedet er et ekstremt spennende område å komme tilbake til som riksavis. Dette er en del av en større strategisk satsing som forhåpentligvis gjør oss større, sterkere og bedre. Så håper vi bergenserne og trønderne tar oss godt imot, enten de leser oss fra sine hjembyer eller andre stedet i landet.

Ferske tall fra MBL viser at Dagbladet er nyhetsnettstedet i Norge som øker mest, med 1 341 000 daglige digitale lesere i første kvartal 2022 – en oppgang på 7,7 prosent fra samme periode i fjor. Ingen andre medier kan vise til høyere digital leservekst dette året.

- Nyheter er hjertet vårt, og denne veksten gjør at vi er i stand til å levere nettopp nyheter i enda større omfang enn før. Vi gleder oss! Sier Brenne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer